ARCTIC MEETINGS

Arctic Meetings 1

Når dagens konferanse er ferdig kan dere innen korte avstander nyte storslått natur på Senja. Tungeneset er et av de mest populære steder å besøke, utkikkpunkt langs Nasjonal Turistveg.

Photo: Senja Event

aRCTIC MEETINGS 2

Hamn i Senja gir deg mer enn bare gode møtefasiliteter og komfortable boforhold. Fyrløkta er perfekt å ha som base for nordlysopplevelser eller andre aktiviteter.

Photo: Senja Event

Polar Park 2 Foto Polar Park

Hva med å krydre konferansen med et besøk i Polar Park? Polar Park er en opplevelses- og dyrepark i Bardu kommune i indre Troms. Den baserer seg på å vise fram dyr i sine naturlige omgivelser. Dette innebærer at hver art får mye plass å boltre seg på; med 1100 mål fordelt på bare 12 innhegninger har parken verdens største areal per dyr.

Photo: Polar Park

Polar Park 4 Foto Polar Park

Ulver er genetisk redde for mennesker. Derfor er ikkesosialiserte ulver i fangenskap redde for mennesker, og lever under veldig stressende forhold. Ulvene i Polar Park er sosialisert og er dermed vant til å omgås mennesker på nært hold. Disse ulvene er helt som andre ulver, med ett unntak - de frykter ikke mennesker og nyter vårt selskap som en del av deres naturlige omgivelser. 

Photo: Polar Park

Lena og ulv RED

Ulvekyss: Polar Park gir deg den unike muligheten til å møte ulvene på innsiden av gjerdet! Polar Park-teamet vil være sammen med deg hele tiden, og forteller deg alt du måtte lure på om ulven. Møt dette mystiske dyret og oppdag den egentlige sannheten om ulver.

Photo: Senja Event

LENA OG REIN RED

Kan du tenke deg å plutselig stå midt i reinflokken og mate reinene? Kanskje bli med Oskal familien i Målselv på reinsafari og kjøre både scooter og slede?            Denne mulighet kan du få hos Senja Event, bo gjerne i Målselv Fjellandsby eller på Rundhaug Gjestegård. 

Starter dere opplevelsen i Tromsø er dette en aktivitet som tilbys langs ruten til Målselv eller Senja.

Photo: Senja Event