Om oss

  "Å dra på tur som gruppe, handler om å nyte og la seg begeistre i lag! 

Alle de store og små ting som lå til grunn, tok Senja Event seg av! Bedre kunne det ikke bli!..."


Senja Event er en profesjonell tilrettelegger for konferanser og kvalitetssikrede opplevelser til lands og til vanns gjennom hele året, med sitt utspring på “opplevelsesøya” Senja i Troms. Våre tilbud strekker seg godt over kommunegrensene i alle retninger. La oss med vår lokalkunnskap bli deres partner for den neste planlagte forretnings- eller fritids-reise. Å starte/ende reisen i Tromsø er et godt valg. "Nordens Paris" har alltid et attraktivt tilbud, til enhver årstid.

Senja Event er også agent for Hurtigruten og kan tilby konferanser, julebord, events. Å seile med Hurtigruten langs norskekysten byr på fantastisk natur og opplevelser i verdensklasse. Hva med å legge konferansen til Hurtigruten mellom Tromsø og Svolvær for eksempel?

Vi som jobber med dette, vet verdien av personlig service og betydningen av det gode vertskap i alle ledd. Vår viktigste oppgave er å tilrettelegge og kvalitetssikre, slik at dine ønsker og behov blir ivaretatt. Vi er rett og slett glad i mennesker som trives sammen!

Vi liker gjerne å jobbe med små intime grupper som ønsker det "lille ekstra", 2 - 4 personer i egen privat bil. Som vert vil jeg vise fram de mest genuine, ekte opplevelser - personlig og nært.

Solid fartstid knyttet til reiselivsnæringen, og en inngående kunnskap om de lokale forhold, ligger til grunn når vi broderer ditt opplegg. Vi er personlig, ekte og engasjert. Vi bryr oss! 

Hva vi er best på:

  • Omsette ambisjon til handling
  • Lage de gode rammene
  • Skape den røde tråden fra start til slutt
  • Samordne logistikk og praktisk gjennomføring
  • ...bidra til at de "små ting forblir små"...

Vi gleder oss til å overraske deg!

Lena-Elise Trulssen
Daglig leder

Senja Event et privateid DMC (Destination Management Company) rettet mot næringslivet og grupper av eventyrlystne.